Се прикажуваат сите 2 резултати

 • Микробранова печка VOX MWH-MG201IX

  Оценето 0 од 5
  12,900.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Вградена микробранова Капацитет 20 л Нето тежина 15 кг 8 автопилотска програма Автомаско печење на одредени видови на артикли ( во зависност од програмата ) Child-lock опција Потполно безбедна за работање Вкупна тежина 17 кг Гаранција 5 години Контрола Механичка Моќ на микробранови 800 W Преостанати користи -бенефити 5 степени на сили,…

 • Вградена микробранова печка VOX IMWH-GD202IX

  Оценето 0 од 5
  14,900.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Вградена микробранова Капацитет 20 л Определување 8 автоматски програми, готвење со повеќе зони Нето тежина 15 кг 3Д Дистрибуција на микробрановите Овозможува ист ефект врз храната до двапати подолго 8 автопилотска програма Автомаско печење на одредени видови на артикли ( во зависност од програмата ) Child-lock опција Потполно безбедна за работање Вкупна…