Се прикажуваат сите 10 резултати

 • Микробранова печка VOX MWH-MG201IX

  Оценето 0 од 5
  12,900.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Вградена микробранова Капацитет 20 л Нето тежина 15 кг 8 автопилотска програма Автомаско печење на одредени видови на артикли ( во зависност од програмата ) Child-lock опција Потполно безбедна за работање Вкупна тежина 17 кг Гаранција 5 години Контрола Механичка Моќ на микробранови 800 W Преостанати користи -бенефити 5 степени на сили,…

 • Вградена микробранова печка VOX IMWH-GD202IX

  Оценето 0 од 5
  14,900.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Вградена микробранова Капацитет 20 л Определување 8 автоматски програми, готвење со повеќе зони Нето тежина 15 кг 3Д Дистрибуција на микробрановите Овозможува ист ефект врз храната до двапати подолго 8 автопилотска програма Автомаско печење на одредени видови на артикли ( во зависност од програмата ) Child-lock опција Потполно безбедна за работање Вкупна…

 • Микробранова печка VOX MWH-M22B

  Оценето 0 од 5
  4,499.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Микробранова рерна Нето тежина 9.74 кг BAR-код 8606108251706 Бојата Црна Број на нивоа на мокност 5 степени на силина Вкупна тежина 10.8 кг Гаранција 5 години Капацитет на рерната 20 л Контрола Механичка Моќ на микробранови 700 W Отворање На лево Преостанати користи -бенефити 5 степени на сили, внатрешноста е од нерѓосувачки…

 • Микробранова печка VOX MWH-M22

  Оценето 0 од 5
  4,499.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Микробранова рерна Нето тежина 9.74 кг BAR-код 8606108251683 Бојата Бела Број на нивоа на мокност 5 степени на силина Вкупна тежина 10.8 кг Гаранција 5 години Капацитет на рерната 20 л Контрола Механичка Моќ на микробранови 700 W Отворање На лево Преостанати користи -бенефити 5 степени на сили, внатрешноста е од нерѓосувачки…

 • Микробранова печка VOX MWH M22S

  Оценето 0 од 5
  4,799.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Микробранова рерна Нето тежина 9.74 кг BAR-код 8606108251690 Бојата Сива Број на нивоа на мокност 5 степени на силина Вкупна тежина 10.8 кг Гаранција 5 години Капацитет на рерната 20 л Контрола Механичка Моќ на микробранови 700 W Отворање На лево Преостанати користи -бенефити 5 степени на сили, внатрешноста е од нерѓосувачки…

 • GORENJE BM235ORAB

  Оценето 0 од 5
  18,980.00 ден

  Електронско управување

  Функција SmartDisplay

  Дефиниран старт на готвење

  Димензии (ШxВxД): 59,5 × 39 × 35,1 cm

  Бела BM235ORAW + 500,00 денари

  5 години гаранција

   

 • GORENJE MO4250CLI

  Оценето 0 од 5
  7,980.00 ден

  Механичко управување

  Број на инфра греjачи: 1

  Димензии (ШxВxД): 45,5 × 28,9 × 36,1 cm

  2 години гаранција

 • GORENJE MO20A3W

  Оценето 0 од 5
  5,980.00 ден

  Електронско управување

  Функција SmartDisplay  Дефиниран старт на готвење

  Повеќе начини на готвење

  Димензии (ШxВxД): 45,1 × 25,7 × 34,3 cm

  2 години гаранција

 • GORENJE MO20E1B

  Оценето 0 од 5
  5,980.00 ден

  Механичко управување

  Димензии (ШxВxД): 45,1 × 25,7 × 34,3 cm

 • GORENJE MO20E1W

  Оценето 0 од 5
  5,480.00 ден

  Механичко управување

  Димензии (ШxВxД): 45,1 × 25,7 × 34,3 cm

  2 години гаранција