Прикажувам 1–12 од 15 резултати

 • Машина за перење алишта VOX WM1490-YTQD

  Оценето 0 од 5
  19,499.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Машини за алишта Бројот на програмите 15 Бројот на превртување на центрифугата 1400 rpm Максимален капацитет за перење 9 кг Индекс на перформанси за перење 1.04 Ефикасност на испирање 5 Технологија DelayStart, Копче за прилагодување на температурата Потрошувачка на енергија (врз 100 циклуси) (kWh) 76 Класа на ефикасност на центрифугирање Б Емисии…

 • Машина за перење алишта VOX WM1415-YT2Q

  Оценето 0 од 5
  22,999.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Машини за алишта Бројот на програмите 15 Бројот на превртување на центрифугата 1400 rpm Максимален капацитет за перење 10 кг Ниво на бучавата (перењето) 58 dB Ниво на бучавата ( центрифугата ) 77 dB Годишна потрошена вода (l) 12760 Волумен на барабанот 62 l Нето тежина 78 kg Пречник на вратата 470…

 • Машина за перење алишта VOX WM1410-YT1D

  Оценето 0 од 5
  21,999.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Машини за алишта Бројот на програмите 15 Бројот на превртување на центрифугата 1400 rpm Максимален капацитет за перење 10 кг Индекс на перформанси за перење 1.04 Ефикасност на испирање 5 Технологија Копче за прилагодување на температурата Потрошувачка на енергија (врз 100 циклуси) (kWh) 79 Класа на ефикасност на центрифугирање Б Емисии на…

 • Машина за перење алишта VOX WM1285-YTQD

  Оценето 0 од 5
  17,499.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Машини за алишта Бројот на програмите 15 Бројот на превртување на центрифугата 1200 rpm Максимален капацитет за перење 8 кг Индекс на перформанси за перење 1.04 Ефикасност на испирање 5 Технологија DelayStart, Копче за прилагодување на температурата Потрошувачка на енергија (врз 100 циклуси) (kWh) 73 Класа на ефикасност на центрифугирање Б Емисии…

 • Машина за перење алишта VOX WM1270-T1GD

  Оценето 0 од 5
  18,499.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Машини за алишта Бројот на програмите 15 Бројот на превртување на центрифугата 1200 rpm Максимален капацитет за перење 7 кг Индекс на перформанси за перење 1.04 Ефикасност на испирање 5 Технологија DelayStart, Копче за прилагодување на температурата Потрошувачка на енергија (врз 100 циклуси) (kWh) 69 Класа на ефикасност на центрифугирање Б Емисии…

 • Машина за перење алишта VOX WM1080-SYTD

  Оценето 0 од 5
  16,499.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Машини за алишта Бројот на програмите 15 Бројот на превртување на центрифугата 1000 rpm Максимален капацитет за перење 8 кг Индекс на перформанси за перење 1.04 Ефикасност на испирање 5 Технологија DelayStart, Копче за прилагодување на температурата Потрошувачка на енергија (врз 100 циклуси) (kWh) 73 Класа на ефикасност на центрифугирање C Емисии…

 • Машина за перење алишта VOX WM1075-YTQD

  Оценето 0 од 5
  15,999.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Машини за алишта Бројот на програмите 15 Бројот на превртување на центрифугата 1000 rpm Максимален капацитет за перење 7 кг Индекс на перформанси за перење 1.04 Ефикасност на испирање 5 Технологија DelayStart, Копче за прилагодување на температурата Потрошувачка на енергија (врз 100 циклуси) (kWh) 69 Класа на ефикасност на центрифугирање C Емисии…

 • Машина за перење алишта VOX WM1070-SYTD

  Оценето 0 од 5
  15,499.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Машини за алишта Бројот на програмите 15 Бројот на превртување на центрифугата 1000 rpm Максимален капацитет за перење 7 кг Индекс на перформанси за перење 1.04 Ефикасност на испирање 5 Технологија DelayStart, Копче за прилагодување на температурата Потрошувачка на енергија (врз 100 циклуси) (kWh) 69 Класа на ефикасност на центрифугирање C Емисии…

 • Машина за перење алишта VOX WM1060-YTD

  Оценето 0 од 5
  13,999.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Машини за алишта Бројот на програмите 15 Бројот на превртување на центрифугата 1000 rpm Максимален капацитет за перење 6 кг Индекс на перформанси за перење 1.04 Ефикасност на испирање 5 Технологија Копче за прилагодување на температурата Потрошувачка на енергија (врз 100 циклуси) (kWh) 65 Класа на ефикасност на центрифугирање C Емисии на…

 • Машина за перење алишта VOX WM1051-D

  Оценето 0 од 5
  12,499.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Машини за алишта Бројот на програмите 15 Бројот на превртување на центрифугата 1000 rpm Максимален капацитет за перење 5 кг Индекс на перформанси за перење 1.04 Ефикасност на испирање 5 Потрошувачка на енергија (врз 100 циклуси) (kWh) 60 Класа на ефикасност на центрифугирање C Емисии на акустична бучава во воздухот (dB (A)…

 • Продажба! WAN-24263BY

  BOSCH WAN24263BY Машина за перење

  Оценето 0 од 5
  27,480.00 ден

  – Енергетска класа C
  – Капацитет 8 kg
  – Вртежи во минута 1200 obr/min
  – Бучност 54 dB(A)

 • Продажба!

  BOSCH WAJ 20061BY машина за перење

  Оценето 0 од 5
  23,480.00 ден

  – Лесен за користење LED дисплеј со контрола на допир
  – AntiVibration design ™: екстремно стабилна и тивка работа благодарејќи на специјалната заштита од вибрации
  – Капацитет: 7 kg
  – Енергетска класа: D