Се прикажуваат сите 2 резултати

 • Вградена машина за садови VOX GSI6644E

  Оценето 0 од 5
  17,999.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Вградени машини за садови Бројот на програмите 6 програми за перење Број на комплетот 13 комплета Бројот на температурата 4 Температура 40-50-65-70 °C Технологија 13 комплети Потрошувачка на енергија (врз 100 циклуси) (kWh) 94 Емисии на акустична бучава во воздухот (dB (A) re 1 pW) 49 Класа на емисии на акустична бучава…

 • Вградена машина за садови VOX GSI6541E

  Оценето 0 од 5
  17,499.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Вградени машини за садови Бројот на програмите 5 програми на перење Број на комплетот 12 комплети Бројот на температурата 3 Температура 40-50-65 °C Технологија 12 комплети Потрошувачка на енергија (врз 100 циклуси) (kWh) 92 Емисии на акустична бучава во воздухот (dB (A) re 1 pW) 54 Класа на емисии на акустична бучава…