Прикажувам 1–12 од 13 резултати

 • Машина за миење садови VOX LC10Y15CE

  Оценето 0 од 5
  14,699.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Машини за садови – Ширина 45 сантиметри Бројот на програмите 6 Број на комплетот 10 Бројот на температурата 3 Технологија 10 комплети Потрошувачка на енергија (врз 100 циклуси) (kWh) 76 Скриен греен елемент Да Емисии на акустична бучава во воздухот (dB (A) re 1 pW) 57 Класа на емисии на акустична бучава…

 • Машина за миење садови VOX LC4745IXE

  Оценето 0 од 5
  16,499.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Машини за садови – Ширина 45 сантиметри Бројот на програмите 7 Број на комплетот 10 Бројот на температурата 4 Технологија 10 комплети Потрошувачка на енергија (врз 100 циклуси) (kWh) 76 Скриен греен елемент Да Емисии на акустична бучава во воздухот (dB (A) re 1 pW) 52 Класа на емисии на акустична бучава…

 • Машина за миење садови VOX LC4745E

  Оценето 0 од 5
  15,499.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Машини за садови – Ширина 45 сантиметри Бројот на програмите 7 Број на комплетот 10 Бројот на температурата 4 Технологија 10 комплети Потрошувачка на енергија (врз 100 циклуси) (kWh) 76 Скриен греен елемент Да Емисии на акустична бучава во воздухот (dB (A) re 1 pW) 52 Класа на емисии на акустична бучава…

 • Машина за миење садови VOX LC15A22IXE

  Оценето 0 од 5
  19,499.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Машини за садови – Ширина 60 сантиметри Бројот на програмите 7 Број на комплетот 15 Бројот на температурата 4 Технологија 15 Комплети, Трета корпа Потрошувачка на енергија (врз 100 циклуси) (kWh) 97 Скриен греен елемент Да Емисии на акустична бучава во воздухот (dB (A) re 1 pW) 47 Класа на емисии на…

 • Машина за миење садови VOX LC13A1EBE

  Оценето 0 од 5
  16,999.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Машини за садови – Ширина 60 сантиметри Бројот на програмите 6 Број на комплетот 13 Бројот на температурата 4 Технологија 13 комплети Потрошувачка на енергија (врз 100 циклуси) (kWh) 94 Скриен греен елемент Да Емисии на акустична бучава во воздухот (dB (A) re 1 pW) 49 Класа на емисии на акустична бучава…

 • Машина за миење садови VOX LC12A15E

  Оценето 0 од 5
  15,499.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Машини за садови – Ширина 60 сантиметри Бројот на програмите 6 Број на комплетот 12 Бројот на температурата 4 Технологија 12 комплети Потрошувачка на енергија (врз 100 циклуси) (kWh) 92 Скриен греен елемент Да Емисии на акустична бучава во воздухот (dB (A) re 1 pW) 52 Класа на емисии на акустична бучава…

 • Машина за миење садови VOX LC12A15BE

  Оценето 0 од 5
  15,999.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Машини за садови – Ширина 60 сантиметри Бројот на програмите 6 Број на комплетот 12 Бројот на температурата 4 Технологија 12 комплети Потрошувачка на енергија (врз 100 циклуси) (kWh) 92 Скриен греен елемент Да Емисии на акустична бучава во воздухот (dB (A) re 1 pW) 52 Класа на емисии на акустична бучава…

 • Вградена машина за садови VOX GSI6644E

  Оценето 0 од 5
  17,999.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Вградени машини за садови Бројот на програмите 6 програми за перење Број на комплетот 13 комплета Бројот на температурата 4 Температура 40-50-65-70 °C Технологија 13 комплети Потрошувачка на енергија (врз 100 циклуси) (kWh) 94 Емисии на акустична бучава во воздухот (dB (A) re 1 pW) 49 Класа на емисии на акустична бучава…

 • Вградена машина за садови VOX GSI6541E

  Оценето 0 од 5
  17,499.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Вградени машини за садови Бројот на програмите 5 програми на перење Број на комплетот 12 комплети Бројот на температурата 3 Температура 40-50-65 °C Технологија 12 комплети Потрошувачка на енергија (врз 100 циклуси) (kWh) 92 Емисии на акустична бучава во воздухот (dB (A) re 1 pW) 54 Класа на емисии на акустична бучава…

 • Продажба!

  BOSCH SMS 25AW04E Машина за садови

  Оценето 0 од 5
  23,980.00 ден

  – EcoSilence Drive: штедење на енергија и тивка работа, инвертер мотор
  – Енергетска класа F
  – Eco 50 – штедлив програм за вода и енергија
  – 12 комплети

 • GORENJE GV561D10

  Оценето 0 од 5
  24,980.00 ден
  Целосно вградна машина за садови
  Енергетска класа: A+++
  Број на корпи: 3
  Целосен AquaStop
  Автоматско отворање на вратата
  (TotalDry)
  Тип на мотор: Инвертер мотор
  Димензии (ШxВxД): 44,8 × 81,5 × 55 cm
 • GORENJE GV631E60

  Оценето 0 од 5
  23,980.00 ден
  Целосно вградна машина за садови
  Енергетска класа: A+
  13 стандардни сетови
  (SpaceComfort)
  Број на корпи: 2
  Целосен AquaStop
  Димензии (ШxВxД): 59,6 × 81,7 × 55,6 cm