Прикажувам 1–12 од 22 резултати

 • Продажба!

  SENCOR Мелница за кафе SCG 5050BK

  Оценето 0 од 5
  3,480.00 ден
  • Боја: црна
  • Брзо и прецизно мелење
  • Тежина: 1,5 кг
  • Лесно управување
 • Продажба!

  SENCOR Мелница за кафе SCG 1050WH

  Оценето 0 од 5
  980.00 ден
  • Боја : бела
  • Моќност на моторот (max): 150 W
  • Лесно управување
  • Капацитет на садот за мелење: 50 g
 • Миксер VOX SMX 3111

  Оценето 0 од 5
  2,790.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Миксери Тип на миксер Со сад Мокност на моторот 400 W Број на брзини 5 брзини + TURBO BAR-код 8606019600389 Easy Eject Копче за ослободување на маталките дозволува лесно отстранување Гаранција 25 месеци Преостанати користи -бенефити 2 пара маталки: стандардни маталки + маталки за тесто Турбо Да

 • Миксер VOX MX 3011

  Оценето 0 од 5
  1,399.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Миксери Тип на миксер Без сад Мокност на моторот 400 W Број на брзини 5 брзини Нето тежина 1.11 кг BAR-код 8606019600358 Easy Eject Копче за ослободување на маталките дозволува лесно отстранување Вкупна тежина 1.24 кг Гаранција 25 месеци Преостанати користи -бенефити 2 пара маталки: стандардни маталки + маталки за тесто Турбо…

 • Продажба!

  VOX Миксер SMX 3111

  Оценето 0 од 5
  2,780.00 ден

  Категорија Механичка обработка на храна Тип на миксер Со сад Мокност на моторот 400 W Број на брзини 5 брзини + TURBO BAR-код 8606019600389 Easy Eject Копче за ослободување на маталките дозволува лесно отстранување Гаранција 25 месеци Преостанати користи -бенефити 2 пара маталки: стандардни маталки + маталки за тесто Турбо Да

 • VOX Миксер MX 3011

  Оценето 0 од 5
  1,480.00 ден

  Категорија Механичка обработка на храна Тип на миксер Без сад Мокност на моторот 400 W Број на брзини 5 брзини Нето тежина 1.11 кг BAR-код 8606019600358 Easy Eject Копче за ослободување на маталките дозволува лесно отстранување Вкупна тежина 1.24 кг Гаранција 25 месеци Преостанати користи -бенефити 2 пара маталки: стандардни маталки + маталки за тесто…

 • VOX Миксер MX 3001

  Оценето 0 од 5
  1,280.00 ден

  Категорија Механичка обработка на храна Тип на миксер Без сад Мокност на моторот 250 W Број на брзини 5 брзини Нето тежина 0.97 кг BAR-код 8606019600341 Easy Eject Копче за ослободување на маталките дозволува лесно отстранување Вкупна тежина 1.1 кг Гаранција 25 месеци Преостанати користи -бенефити 2 пара маталки: стандардни маталки + маталки за тесто…

 • Friteza Vox FT 5410

  Оценето 0 од 5
  3,499.00 ден
  Шифра на артиклите : FT5410
 • Фен Vox HT 8997

  Оценето 0 од 5
  1,299.00 ден
  Шифра на артиклите : HT8997
 • Фен Vox HT 3064

  Оценето 0 од 5
  590.00 ден
  Шифра на артиклите : HT3064
 • Fen Vox HT 3023

  Оценето 0 од 5
  1,399.00 ден
  Шифра на артиклите : HT3023
 • Цедилка за лимони Vox CES 8025

  Оценето 0 од 5
  1,599.00 ден
  Шифра на артиклите : CES8025