Се прикажуваат сите 6 резултати

 • -12%

  KONCAR Замрзнувач L1A 54 248.BSN

  Оценето 0 од 5
  16,880.00 ден
  • Рачно одмрзнување
  • Енергетска класа: A+
  • Бруто капацитет: 210 (L)
  • Димензии на апаратот ВxШxД: 144x54x60 (cm)
 • -15%

  Фрижидер со една врата KONCAR H1A 48 110.BFN

  Оценето 0 од 5
  8,790.00 ден

  – Бела боја
  – Вкупна корисна запремина 84 л
  – Разладувачки дел: 73 l
  – Комора: 8 l

 • -16%

  KONCAR Фрижидер со една врата H1A 48 112.BFN

  Оценето 0 од 5
  8,350.00 ден

  – Бела боја
  – Вкупна корисна запремина 91 l
  – Осветлена внатрешност
  – Енергетска класа: F

 • Вертикален замрзнувач VOX VF 3715 IXF

  Оценето 0 од 5
  29,999.00 ден

  ОСНОВНИ ИНФОРМАЦИИ Бојата Inox Гаранција 5 години Класа на енергија F Нето – волумен на артиклите во замрзнувачот 280 л Тип на контрола Електронски ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ LED екран Да Внатрешен замрзнувач 7 фиоки Годишно потрошена енергија (kWh) 311 kWh Капацитет на замрзнување 13 кг Климатска класа T / SN Најниска температура на околината на која…

 • Вертикален замрзнувач VOX VF 2500F

  Оценето 0 од 5
  15,999.00 ден

  ОСНОВНИ ИНФОРМАЦИИ Бојата Бела Гаранција 5 години Класа на енергија F Нето – волумен на артиклите во замрзнувачот 188 л Тип на контрола Електронски ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ Екран Да Внатрешен замрзнувач 6 фиоки Годишно потрошена енергија (kWh) 246 kWh Капацитет на замрзнување 9.10 кг Климатска класа T / SN Нето капацитет на уредот 188 л Ниво…

 • Вертикален замрзнувач VOX VF 1200F

  Оценето 0 од 5
  8,999.00 ден

  ОСНОВНИ ИНФОРМАЦИИ Бојата Бела Гаранција 5 години Класа на енергија F Нето – волумен на артиклите во замрзнувачот 64 л Тип на контрола Механички ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ Бруто капацитет на уредот 64 l Внатрешен замрзнувач 3 фиоки Годишно потрошена енергија (kWh) 200 kWh Капацитет на замрзнување 3.3 кг Климатска класа T / SN Нето капацитет на…