Прикажувам 1–12 од 33 резултати

 • -7%

  Комбиниран фрижидер BOSCH KGV 362LEA

  Оценето 0 од 5
  35,290.00 ден

  – Вкупна корисна запремнина: 308 l
  – Одржување во случај на прекин на ел. енергија: 23 h
  – Енергетска класа: E
  – Потрошувачка: 226 kWh/год

 • -10%

  Комбиниран фрижидер BOSCH KGV 36VWEA

  Оценето 0 од 5
  34,630.00 ден

  – Модел: KGV36VWEA
  – Енергетска класа: E
  – Вкупен волумен: 308 l
  – Ладилник: 214 l

 • Комбиниран фрижидер VOX NF 465 IXF

  Оценето 0 од 5
  28,999.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Комбинирани фрижидери со замрзнувач долу Нето – волумен на артиклите во фрижидерот 337 л Технологија MultiCooling, CoolAir Zone, EcoMode, HumidityControl, LedLighting, QuickFreeze, ReverseDoor, TouchPanel, Голем волумен Внатрешност на фрижидерот 3 стаклени полици, 3 фиока, 4 полици -сталажи со врати Висина на фрижидерот 1830 мм Длабочина на фрижидерот 720 мм Ширина на фрижидерот…

 • Комбиниран фрижидер VOX NF 3835 IXF

  Оценето 0 од 5
  27,999.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Фрижидери комбинирани со замрзнувач долу Нето – волумен на артиклите во фрижидерот 266 л Технологија MultiCooling, CoolAir Zone, EcoMode, HumidityControl, LedLighting, QuickCool, QuickFreeze, ReverseDoor, Лесно чистење на ентериерот Внатрешност на фрижидерот 4 стаклени полици, 2 фиока, 4 полици -сталажи со врати Висина на фрижидерот 2010 мм Длабочина на фрижидерот 650 мм Ширина…

 • Комбиниран фрижидер VOX NF 3833 AF

  Оценето 0 од 5
  28,999.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Фрижидери комбинирани со замрзнувач долу Нето – волумен на артиклите во фрижидерот 266 л Технологија MultiCooling, Accessories, CoolAir Zone, EcoMode, LedLighting, QuickCool, QuickFreeze, ReverseDoor, TouchPanel, Лесно чистење на ентериерот Внатрешност на фрижидерот 4 стаклени полици, 2 фиока, 4 полици -сталажи со врати Висина на фрижидерот 2010 мм Длабочина на фрижидерот 650 мм…

 • Комбиниран фрижидер NF 3830 IXF

  Оценето 0 од 5
  25,999.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Фрижидери комбинирани со замрзнувач долу Нето – волумен на артиклите во фрижидерот 266 л Технологија MultiCooling, Accessories, CoolAir Zone, EcoMode, HumidityControl, LedLighting, QuickFreeze, ReverseDoor, TouchPanel, Лесно чистење на ентериерот Внатрешност на фрижидерот 4 стаклени полици, 2 фиока, 4 полици -сталажи со врати Висина на фрижидерот 2010 мм Длабочина на фрижидерот 650 мм…

 • Комбиниран фрижидер NF 3830 IX

  Оценето 0 од 5
  25,999.00 ден
 • Комбиниран фрижидер VOX NF 3733 AF

  Оценето 0 од 5
  26,999.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Фрижидери комбинирани со замрзнувач долу Нето – волумен на артиклите во фрижидерот 230 л Технологија MultiCooling, CoolAir Zone, EcoMode, HumidityControl, LedLighting, QuickCool, QuickFreeze, ReverseDoor, TouchPanel, Лесно чистење на ентериерот Внатрешност на фрижидерот 3 стаклени плочи, 2 фиоки, 3 полици со врати Висина на фрижидерот 1860 мм Длабочина на фрижидерот 650 мм Ширина…

 • Комбиниран фрижидер VOX NF 3730 WF

  Оценето 0 од 5
  22,999.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Фрижидери комбинирани со замрзнувач долу Нето – волумен на артиклите во фрижидерот 230 л Технологија MultiCooling, Accessories, EcoMode, HumidityControl, LedLighting, QuickFreeze, ReverseDoor, TouchPanel, Лесно чистење на ентериерот Внатрешност на фрижидерот 4 стаклени плочи, 1 фиоки, 3 полици со врати Висина на фрижидерот 1860 мм Длабочина на фрижидерот 650 мм Ширина на фрижидерот…

 • Фрижидер VOX NF 3730 IX

  Оценето 0 од 5
  24,999.00 ден
 • Фрижидер VOX KS 3755 IXF

  Оценето 0 од 5
  30,999.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Фрижидери со една врата Нето – волумен на артиклите во фрижидерот 390 л Технологија Accessories, CoolAir Zone, EcoMode, HumidityControl, LedLighting, ModeControl Display, OpenDoorAlarm, QuickCool, ReverseDoor, Голем волумен Внатрешност на фрижидерот 4 стаклени полици, 3 фиока, 5 полици -сталажи со врати Висина на фрижидерот 1860 мм Длабочина на фрижидерот 650 мм Ширина на…

 • Фрижидер VOX KS2830SF

  Оценето 0 од 5
  14,499.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Фрижидери со една врата Нето – волумен на артиклите во фрижидерот 255 л Технологија Accessories, LedLighting, ReverseDoor, Лесно чистење на ентериерот Внатрешност на фрижидерот 5 стаклени полици, 1 фиока, 4 полици -сталажи со врати Висина на фрижидерот 1455 мм Длабочина на фрижидерот 595 мм Ширина на фрижидерот 540 мм Нето тежина 40…