Се прикажуваат сите 9 резултати

 • -10%

  LTHA Замрзнувач ZS 50

  Оценето 0 од 5
  26,450.00 ден
  • Рачно одмрзнување
  • Енергетска класа: A
  • Бруто капацитет: 500 l
  • Регулација на температурата
 • -10%

  LTHA Замрзнувач ZS 40

  Оценето 0 од 5
  18,980.00 ден
  • Рачно одмрзнување
  • Енергетска класа: A
  • Бруто капацитет: 400 l
  • Регулација на температурата
 • -10%

  LTHA Замрзнувач ZS 30

  Оценето 0 од 5
  17,960.00 ден
  • Рачно одмрзнување
  • Енергетска класа: A
  • Бруто капацитет: 300 l
  • Регулација на температурата
 • -12%

  LTHA Замрзнувач ZS 20

  Оценето 0 од 5
  16,500.00 ден
  • Рачно одмрзнување
  • Енергетска класа: A
  • Бруто капацитет: 200 l
  • Регулација на температурата
 • -17%

  LTHA Замрзнувач ZS 15

  Оценето 0 од 5
  14,290.00 ден
  • Рачно одмрзнување
  • Енергетска класа: A
  • Бруто капацитет: 150 l
  • Регулација на температурата
 • Хоризонтален замрзнувач VOX BE1-400HL

  Оценето 0 од 5
  19,999.00 ден

  ОСНОВНИ ИНФОРМАЦИИ Бојата Бела Гаранција 5 години Класа на енергија F Нето – волумен на артиклите во замрзнувачот 371 л Тип на контрола Електронски ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ Екран Да Амортизирана врата Да Вид на рачка на вратата Надворешна рачка Внатрешен замрзнувач 1 корпа Годишно потрошена енергија (kWh) 318 kWh Капацитет на замрзнување 18 кг Класа на…

 • Хоризонтален замрзнувач VOX BE1-300RL

  Оценето 0 од 5
  16,999.00 ден

  ОСНОВНИ ИНФОРМАЦИИ Бојата Бела Гаранција 5 години Класа на енергија F Нето – волумен на артиклите во замрзнувачот 287 л Тип на контрола Механички ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ Амортизирана врата Да Вид на рачка на вратата Вградена рачка Внатрешен замрзнувач 1 корпа Годишно потрошена енергија (kWh) 285 kWh Капацитет на замрзнување 14 кг Класа на ниво на…

 • Хоризонтален замрзнувач VOX BE1-200RL

  Оценето 0 од 5
  13,999.00 ден

  ОСНОВНИ ИНФОРМАЦИИ Бојата Бела Гаранција 5 години Класа на енергија F Нето – волумен на артиклите во замрзнувачот 198 л Тип на контрола Механички ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ Амортизирана врата Да Вид на рачка на вратата Вградена рачка Внатрешен замрзнувач 1 корпа Годишно потрошена енергија (kWh) 250 kWh Капацитет на замрзнување 10 кг Класа на ниво на…

 • Хоризонтален замрзнувач VOX BE1-100RL

  Оценето 0 од 5
  11,499.00 ден

  ОСНОВНИ ИНФОРМАЦИИ Бојата Бела Гаранција 5 години Класа на енергија F Нето – волумен на артиклите во замрзнувачот 98 л Тип на контрола Електронски ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ Амортизирана врата Да Вид на рачка на вратата Вградена рачка Внатрешен замрзнувач 1 корпа Годишно потрошена енергија (kWh) 211 kWh Капацитет на замрзнување 6 кг Класа на ниво на…