Се прикажуваат сите 4 резултати

 • Пегла VOX DBL 7003

  Оценето 0 од 5
  1,490.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Пегли Определување 2.5M кабел Нето тежина 0.85 кг Anti-skala sistem Овозможува долгорочна употреба без често чистење BAR-код 8606108251294 Grejni ploči Керамика – овозможува лесно пеглање, без лепење на ткаенината Suvo peglanje Možno peglanje bez pare Transparenten rezervoar za lesno polnenje 300 ml Zaštita od kapki Спречува истекување на вода при пониски работни…

 • Пегла VOX DBL 5077

  Оценето 0 од 5
  1,790.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Пегли Определување 2.5M кабел Нето тежина 1.43 кг Anti-skala sistem Овозможува долгорочна употреба без често чистење BAR-код 8606019600174 Grejni ploči Керамика – овозможува лесно пеглање, без лепење на ткаенината Suvo peglanje Možno peglanje bez pare Transparenten rezervoar za lesno polnenje 400 ml Zaštita od kapki Спречува истекување на вода при пониски работни…

 • Пегла VOX DBL 5025

  Оценето 0 од 5
  1,290.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Пегли Нето тежина 0.85 кг BAR-код 8606107731759 Grejni ploči Нергосувачки челик Suvo peglanje Možno peglanje bez pare Transparenten rezervoar za lesno polnenje 260 ml Вкупна тежина 1.1 кг Гаранција 25 месеци Должина на кабел 1.8 м Сила 2200 W Систем за самочистење Систем кој под притисок пробива блокади предизвикани од камења Функционални…

 • Пегла VOX DBL 5003

  Оценето 0 од 5
  1,790.00 ден

  Карактеристика Вредност Категорија Пегли Определување 2.5M кабел Нето тежина 1.04 кг Anti-skala sistem Овозможува долгорочна употреба без често чистење BAR-код 8606107731742 Grejni ploči Керамика – овозможува лесно пеглање, без лепење на ткаенината Suvo peglanje Možno peglanje bez pare Transparenten rezervoar za lesno polnenje 400 ml Zaštita od kapki Спречува истекување на вода при пониски работни…